مطالب کتاب اکنکار کلید جهانهای اسرار درباره شناخت رویاها و سفر روح است که با استناد به آموزههای استادان چینی (تبتی) تدوین شده است. راه نهان به سوی خدا از طریق سفر روح’, ‘واقعیت سفر به ماورای کالبد فیزیکی’, ‘روشهای شگفتانگیز سفر روح روانشناسی خویش معنوی و اصول اساسی اکنکار از جمله عناوین فصلهای کتاب هستند.
متن مـقـدس عرفان اکنکار، شریعت کیســوگماد نام دارد. اما مروج اصلی تعالیم اکنکار، آثار پال توئیچل است. مطابق آنچه در سایت رسمی اکنکار آمده، اعضای آن در یکصد کشور دنیا پراکندهاند و تعداد آنها بیش از هشتاد هزار نفر است. برای دانلود کتابهای PDF کلیک کنید
پال توئیچل در معرفی مکتب اکنکار می گوید:
من رهبر معنوی جهان هستم. قبل از من، ۹۷۰ استاد دیگر وجود داشته اند که در طول تاریخ حیات بشر همواره مردم را به سوی اک راهنمایی میکردند و می گویند اکنکار بهترین و البته تنهاترین راه رسیدن به خدا و اقالیم بهشتی است.
پیروان و حامیان اکنکار، آیین خود را طریقی عرفانی برای جویندگان و عارفان حقیقی پروردگار میدانند، که حتی میتوان از آن به عنوان علمی کاملا دقیق برای یافتن ذات برتر در کائنات یاد کرد.اکنکار مدعی است که نزدیک ترین مسیر به سوی خداوند است و مدعی است که ماهانتا(استاد زنده اکنکار) توسط سوگماد(خداوند) انتخاب میشود. و هر استاد زنده اک، جانشین خود را تربیت میکند.
پالتوئیچل، پیشتاز غایی سفر روح بود که تحت عنوان قابلیت سفر در ابعاد گوناگون جهانهای معنوی تعریف میشود.
او قدمبهقدم با شرح جزئیات به خواننده میآموزد چگونه خودش میتواند در انعکاس روح توفیق یابد. میگوید پسازاینکه آدمی تکنیکهای گوناگون سفر روح را بیاموزد، میتواند عملاً واقعیت صعود به فراسوی کالبد جسمانی را تجربه کند. این رهبر معنوی ادعای دیگری هم دارد و آن اینکه، استادان معنوی و معلمینی وجود دارند که کارشان کمک کردن به تازهکارها در انجام سفر روح میباشد.
فهرست کتاب اکنکار کلید جهان های اسرار
دیباچه
مختصری در باب این کتاب
راه نهادن به سوی خدا از طریق سفر روح
واقعیت سفر به ماورای کالبد فیزیکی
روشهای شگفت انگیز سفر روح
سفیران روح و روشهای آنها
روانشناسی خویش معنوی
اصول اساسی اکنکار
نمونه های نادر تاریخی سفیران روح
کاربرد اکنکار در حل مشکلات زندگی
آمادگی برای سفر به سوی خدا
سفری تنها به جهانهای بهشتی
سلسله مراتب آسمانی جهانهای معنوی
طریق روحانی به عنوان تجربه نهایی
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0